drommaromettplus.blogg.se

Denna blogg kommer att handla om mitt liv med PCO-s och resan att bli gravid igen

Insemination nästa!

Publicerad 2015-02-16 10:38:48 i Allmänt,

Nu har mensen kommit.
Ska ringa läkaren i dag så jag kan få tabletter igen.
Denna gången ska vi ju göra en insemination.
Jag är lite orolig inför detta, dels för att jag måste åka ifrån jobbet
och dels att jag är orolig att det ska vara något fel på min mans sperimer.
 
 

Kommentarer

Postat av: Tess

Publicerad 2015-02-16 18:59:46

Försök att inte oroa dig, de är säkerligen inte nåt fel! min mans spermier dömdes ut nästintill helt. De rörde sig för långsamt och var inte tillräckligt många sa de till oss. De sa att ivf var det enda sättet för oss att bli gravida. Vi gav upp helt, så plötsligt hände det - vi blev gravida spontant! Hur det gick till fattar vi fortfarande inte men nu har vi ca 3 veckor kvar till BF. Men om de skulle vara nåt fel så har ni ju ändå större chans vid insemination. Min man fick en penicillin kur i fall det kunde vara någon inflammation i kroppen som påverkade spermiekvaliten, kanske var det den som gjorde susen!

Håller tummar och tår att det går vägen för er! Styrkekramar

Svar: Tack! Jag blir alltid orolig när man ska ta olika tester, mest för vad dom ska visa. Är så glad för eran skull, har följt din blogg ett bra tag nu och ser fram emot att läsa ditt första inlägg som mamma.Kram
None None

Postat av: Dujaghanvi

Publicerad 2015-02-17 09:40:14

Så ledsen för er skull att det inte fungerade denna gång, hoppas stenhårt på inseminationen nästa gång!

Svar: Tack
None None

Postat av: DmPCOS

Publicerad 2015-02-17 18:45:38

Hoppas de är eran melodi! Är inte mannens spermie kollade innan ni började med fertilitetsbehandling? Jag undrar om inte vi också kommer gå göra en insemination innan ivf. Få se den dagen, dröjer nog.

Svar: Det hoppas ja med! Mannen fick lämna sperma prov 2010 och dom såg ganska bra ut, det var något värde som var lite sämre men jag kommer inte ihåg vad. Han får ju lämna nu för att vi ska ha det till inseminationen och då kollar dom ju hur dom är i dag.
None None

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är gift och har ett barn men drömmer om att bli gravid igen. Jag slutade med minipiller augusti 2009 och i december 2009 fick jag veta att jag hade pco. Vi på började en utredning i början av 2010 men lyckades själva bli gravida. I slutet av 2010 fick vi en underbar dotter. Nu vill vi ha flera barn så vår resa har börjat igen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela