drommaromettplus.blogg.se

Denna blogg kommer att handla om mitt liv med PCO-s och resan att bli gravid igen

En fundering!

Publicerad 2014-04-27 21:30:34 i Allmänt,

Jag har en tid nu funderat på om det måste gå ett vist antal dagar efter mensen innan man kan ha ÄL!?! Om man tar en person som har regelbunden mens och ÄL så har dom oftast ÄL 14 dagar efter mensen. Men för mig som inte har mens och ÄL så ofta så är det lite svårt att veta. Jag testar ju varje dag då jag inte alltid känner av min ÄL, tycker det är lite svårt att veta när jag ska börja testa igen efter mensen. Kan det vara så att man kan få ÄL ett par dagar efter att mensen slutat eller behöver kroppen ca 14 dagar på sig? 
Lite luddigt kanske men jag hoppas att ni förstår vad jag menar.

Bokat tid!

Publicerad 2014-04-24 21:36:33 i Allmänt,

I dag ringde jag till den privata gynekologen och fick en tid. När jag la på telefonen så började jag gråta! Det känns skönt att ha fått en tid, att kanske få lite hjälp. 

Hon frågade om min vikt och jag berättade vad jag vägde och att jag jobbar på att gå ner i vikt. Hon sa att jag måste fortsätta och kämpa. Hoppas att jag lyckas gå ner lite till innan jag ska vara där.

Nu får det gärna bli den 19 maj!!!

Ingen ÄL och i dag kom mensen

Publicerad 2014-04-20 23:51:27 i Allmänt,

I början av april var jag nervös att jag skulle få ÄL men det kom ingen och det är skönt att vi inte behövde hoppa över en. 

För snart 2 månader sen ringde jag vårdcentralens kurator och bad om en tid. Jag skulle få ett brev på posten med en tid och självklart så passade den tiden inte så jag var tvungen att avboka men nu i veckan fick jag en ny tid och den är om ca 2 veckor. Det ska bli skönt att få prata med någon om vad jag känner och går igenom. Jag har aldrig varit hos någon kurator innan, jag har alltid känt att jag klarar mig själv. Men jag har inset att jag inte gör det.

När jag ringde kuratorn så mådde jag väldigt dåligt, var ledsen flera gånger i veckan. Jag visste att det skulle ta lång tid innan jag fick en tid så det var därför jag startade denna bloggen och jag måste säga att jag är så glad att jag tog det steget, för det har hjälpt mig jätte mycket. Jag är forfarande ledsen men inte alls på samma sätt. Tack till alla er som läser och tack till er som lämnar en kommentar lite då och då, det värmer och tröstar så mycket.

Om

Min profilbild

Jag är gift och har ett barn men drömmer om att bli gravid igen. Jag slutade med minipiller augusti 2009 och i december 2009 fick jag veta att jag hade pco. Vi på började en utredning i början av 2010 men lyckades själva bli gravida. I slutet av 2010 fick vi en underbar dotter. Nu vill vi ha flera barn så vår resa har börjat igen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela