drommaromettplus.blogg.se

Denna blogg kommer att handla om mitt liv med PCO-s och resan att bli gravid igen

Nähä!

Publicerad 2014-06-25 21:58:41 i Allmänt,

I går fick jag ju blod på pappret när jag var på toan men i dag har det inte kommit något blod alls! Jag ringde aldrig till läkaren. Jag vet inte varför det kom blod. Kanske jag rev mig själv när jag skulle kolla sekretet, jag vet inte!
 
Vid 19:00 tiden så var jag på toan igen och då tycket jag att min livmodertapp var väldigt långt ner, det var den inte i dag på morgonen, jag är också väldigt "torr" där nere. jag känner mig lite svullen. Jag har ingen anning om vad det betyder. 
 
Varför kan inte min kropp bara göra som jag vill!!!

Blod!

Publicerad 2014-06-24 22:15:27 i Allmänt,

Jag var nyss på toan och när jag kollade på pappret så var det blod på det! Jag var ju så inställd på att få ÄL. Är detta en mens eller något annat?!? Om det har kommit mer i morgon så ska jag ringa min läkare och kolla med han om jag hinner börja på medicinerna innan dom stänger för sommaren.  Han trodde ju att mensen skulle komma om ca en vecka så då kanske jag hinner. Hoppas det!

Nere :(

Publicerad 2014-06-22 14:17:42 i Allmänt,

Jag har känt mig nere i ett par dagar nu. Det började i torsdags när jag var på ullared, vi hade ätit och skulle börja shopa igen.... när man kommer ner för rulltrapan så hamnar man på baby avd. Jag kände hur nerstämd jag blev av att gå där. På fredagen firade vi midsommar och hade jätte trevligt men flera gånger blev jag påmind om att jag inte var med barn. (På midsommarafton för 4 årsen berättade vi för våra närmsta vänner att vi var med barn.) På lördagen var vi hos mina föräldrar och åt god mat. Mina syskon var där med deras barn. ett av dom är bara 9 månader och jag blir ledsen/nedstämd varje gång jag träffar henne. Och i natt drömde jag att jag fick mensen, jag vaknade med ett ryck och gick snabbt till toan för att kolla....ingen mens som tur var.
 
Som ni kanske förstår så har inte ägglossningen kommit än. Jag oroar mig för att jag ska missa den, är ju så van vid att lite på testerna. jag går ofta på toan bara för att kolla sekretet och för att kolla så jag inte fått mens.
Igår hade jag ont i nedre delen av magen och är så rädd att det ska vara mensen. 
Jag oroar mig också för att vi inte kommer att ha "tillräkligt" mycket sex när väl äl kommer.
 
Ni som läser denna blog hur ofta och hur många gånger har ni sex när ni ska ha/ har äl?
 
Allt kändes så bra i onsdags när jag var hos kuratorn. men nu känns det bara som jag vill krypa ner i sängen och gråta. 
    

Om

Min profilbild

Jag är gift och har ett barn men drömmer om att bli gravid igen. Jag slutade med minipiller augusti 2009 och i december 2009 fick jag veta att jag hade pco. Vi på började en utredning i början av 2010 men lyckades själva bli gravida. I slutet av 2010 fick vi en underbar dotter. Nu vill vi ha flera barn så vår resa har börjat igen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela