drommaromettplus.blogg.se

Denna blogg kommer att handla om mitt liv med PCO-s och resan att bli gravid igen

Mens :)

Publicerad 2014-05-24 20:23:18 i Allmänt,

I går kom mensen och jag har nog aldrig varit så glad över att få mens!
 
På måndag ska jag ringa läkaren och boka en tid om ca 2 veckor.
 
Har funderat lite, är det så att cystan försvinner när man får mens eller kan den finnas kvar?
Jag tycker att mensen igår var lite gul, röd (svårt att förklara). Kan det gula vara vätskan från cystan? 
 
Jag har inte haft ont och mensen är inte så kraftig som läkaren antyde att den skulle vara....
...det är mycket som snurrar runt i huvudet just nu, synd att man inte är kompis med en gynekolog... en som man kan ringa så fort man har en ny fråga....hahaha

Fan!!!

Publicerad 2014-05-20 21:21:05 i Allmänt,

Igår var jag hos den privat gynekologen. Vi pratade om hur allt har varit det senaste året och sen gjorde han en undersökning. Han hittade en ganska stor cysta. Han sa att det var därför jag har haft ont i magen och bröstvårtorna. Efter undersökningen satte vi oss ner och pratade lite till. Han sa att jag inte behöver använda ÄL-tester för dom funkar inte, dom kan visa ÄL fast jag inte har det. När jag frågade hur jag ska veta att jag har ÄL så sa han att det kan jag inte. Så jag ska få medicin som stimulerar ÄL. Så nu ska jag vänta på att cystan spricker och att mensen kommer och på mensens första dag så ska jag ringa kliniken och då få en tid ca 2 veckor senare. Och om allt ser bra ut så ska jag börja med medicinen. Jag hoppas att det går fort och att mensen snart kommer men jag vet inte hur lång tid det kan ta innan cystan spricker. 

När jag gick från kliniken så ville jag bara gråta men kunde inte göra det för jag visste att min mamma satt utanför och väntade på mig. Min mamma vet vad jag går igenom men jag vill inte vissa henne hur ledsen jag är över detta. Jag har svårt att gråta framför andra, jag gråter mest när jag är själv. 

Det är många tankar som går genom huvudet just nu och jag vet inte vad jag tycker, jag känner mig så tom. Skönt att jag ska till kuratorn i morgon så jag får prata lite om det. 

Gyn i morgon!

Publicerad 2014-05-18 20:18:34 i Allmänt,

I morgon ska jag till min privata gyn läkare. Ska bli skönt att få komma dit.
 
Dom senaste dagarna har varit lite jobbiga. jag blöde ju lite för 1 vecka sen men sen kom det ju inget mer men jag har haft ont i magen till och från hela vecka och i slutet av veckan så började mina bröstvårtor göra ont och det gör dom fortfarande. jag brukar få ont i dom när jag ska ha äl (inte varje gång) men jag har inte fått "äl-flyttningar" och testerna visar ingen äl. Jag hoppas att läkaren i morgon kanske kan ge mig svar på varför det är så här.
Har börjat oroa mig för att han ska hitta något i morgon
som inte ska vara där, håller tummarna för att det inte är så!

Om

Min profilbild

Jag är gift och har ett barn men drömmer om att bli gravid igen. Jag slutade med minipiller augusti 2009 och i december 2009 fick jag veta att jag hade pco. Vi på började en utredning i början av 2010 men lyckades själva bli gravida. I slutet av 2010 fick vi en underbar dotter. Nu vill vi ha flera barn så vår resa har börjat igen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela