drommaromettplus.blogg.se

Denna blogg kommer att handla om mitt liv med PCO-s och resan att bli gravid igen

Sexlust!?!

Publicerad 2015-05-24 12:09:46 i Allmänt,

Förra fredagen visade äl testerna en glad fast gubbe så även denna fredagen. jag är ganska säker på att jag inte haft någon äl då tempen inte gått upp. Men det är svårt att tempa tycker jag.
Jag har termometern brevid mig när jag vaknar så jag inte behöver gå upp. Jag tar den nästan alltid mellan 05:40-06:30, ibland blir det innan kl 4 på morgonen då jag måste gå upp. Jag vet att öron tremometern inte är den bästa, tycker att den visar så olika beroende på vilket öra jag tar i och det kan skilja mycket i samma öra med. Jag kan ta tempen i höger öra och den visar 36,1 och sen testar jag igen i samma öra ca 5 sek senare och då visar den 36,7. Nästa gång jag handlar så ska jag skaffa en mun termometer.
 
Just nu så tar jag äl test varanan dag och har sex varanan dag. Men det är jobbigt!
Min man och jag har varit ihop länge och lusten till sexet har liksom gått upp och ner under alla åren och så är det säkert för fler. Lusten för sex försvinner lite när vi försökt ett tag att skaffa barn. Den kommer tillbaka lite när man vet att man har/ska ha äl. 
 
Jag gillar att ha sex men inte när det känns som ett måste!
 
Snälla kropp ge mig en äl eller en mens!!!!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är gift och har ett barn men drömmer om att bli gravid igen. Jag slutade med minipiller augusti 2009 och i december 2009 fick jag veta att jag hade pco. Vi på började en utredning i början av 2010 men lyckades själva bli gravida. I slutet av 2010 fick vi en underbar dotter. Nu vill vi ha flera barn så vår resa har börjat igen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela